13-04-06

Stilte...

Ja inderdaad er zijn veel mensen die me erover aanspreken, het is hier soms voor lange tijd stil. Hoe dat komt? Wel in alle eerlijkheid het heeft niets met tijd te maken maar wel met hoe ik mezelf de laatste weken voel. Ik ga s'avonds slapen en wanneer de wekker gaat ben ik nog altijd even moe, heb geen eetlust meer en heb regelmatig last van een raar gevoel in mijn hoofd. Stress? Ik zou het niet weten maar ik ga zaterdag toch eens een dokter raadplegen. Ik hoor het jullie al zeggen allé, hij is nog maar 36, maar wat heeft leeftijd nog te betekenen. Ik heb vandaag een dagje vrij gehad omdat ik een collega van Sabine mee ten grave ben gaan dragen. Hij was 39! Wat er is gebeurd? Wel, Eginhard, ging afgelopen vrijdag duiken en voelde zich daarna niet al te lekker en wou naar het hospitaal voor een check-up. Aldaar is hij overleden. De brave man laat een lieve dochter van negen jaar na en heel wat goede vrienden en collega's. Ikzelf heb Eginhard slechts één keer mogen ontmoeten maar zelfs op mij liet hij een sterke indruk na. Een man die leefde voor zijn werk en zijn dochter: een idealist. De kerk vanochtend in Bornem zat afgeladen vol, op het kerkhof lagen kransen bij de vleet. En wat baat het? Geef liever af en toe eens een bloemetje aan één van je naasten terwijl ze er nog zijn of plan eens een grootse bijeenkomst onder vrienden. En ook al heb ik Eginhard niet echt persoonlijk goed gekend toch verdient zijn foto hier een plaats. Het verdriet dat ik vandaag heb gezien heeft bij mij vele beelden terug naar boven gehaald. Het overlijden van mijn vader, het overlijden van Sabine haar papa, de zelfmoord van Rob De Roock, de zelfmoord van Kimmeke. Zou het daarom zijn dat ik me zo slecht voel?
Rust in vrede, Eginhard Van Wilder 06/06/1966 - 07/04/2006

20:31 Gepost door Stefke | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

*** Ik schreef juist iets waarover ik bedroefd werd en nu zie ik dit weer. Ik leef zo zeer mee met zo'n nieuws dat ik er een beetje triest van word. Allemaal zo'n jonge mensen. Ik wens je nog een rustige avond en tot nog eens.

Gepost door: emmy | 13-04-06

schoon gebaar Ik heb Eginhard mogen kennen vanuit professionele hoek. Een harde werker die toch steeds de energie vond om even guitig uit de hoek te blijven komen. Het nieuws was een schok - in die mate zelfs dat ik er nu nog stil van wordt.

Een schoon gebaar om Eginhard hier nog even te laten voortleven.

Gepost door: Wim | 04-03-07

Nog steeds niet vergeten : we missen je

Gepost door: andre.decabooter | 20-03-13

De commentaren zijn gesloten.