18-05-07

Kites in oostende.

kites2007(2)Terwijl ik hier zit te denken over hoe ik komend weekend mijn dagen ga vullen heb ik in mijn zoektocht op het internet enkele foto's gevonden van vorig weekend. Toen zat ik in oostende om de presentatie te gaan verzorgen tijdens het kites international festival aldaar. Het is ondertussen een jaarlijkse gewoonte geworden dat ik dan een weekendje aldaar vertoef. Elk jaar is dan ook weer anders en daar zorgden dit jaar de weergoden voor zoals je ziet op deze foto.

 

 

 

kites2007(3)Maar laat me er meteen aan toevoegen dat dit nog maar het begin was van het weekend. Gelukkig had de organisatie een degelijke bedrijfswagen voorzien voor deze tweedaags en zodoende ben ik er zonder kleerscheuren vanaf gekomen. Op zaterdag kregen we af te rekenen met regen en windkracht tot 8 beaufort. Voor de deelnemers van dit gebeuren niet meteen de meest voor de hand liggende weersomstandigheden. En terwijl we zaterdag te veel wind hadden zoveel minder wind viel er te bespeuren op zondag. Als je meer foto's wil zien van de diverse kite festivals die er zijn moet je hier eens gaan kijken.

 

kites2007(1)Het weer had de, uit gans europa, opgekomen deelnemers echter niet afgeschrikt. Want zij bleven het ganse weekend hun beste beentje voor zetten waardoor we op zondag weer tal van winnaars hadden te vieren die met diverse voorstellingen in de prijzen wisten te vallen. Gisteren genoten van een dagje vrij en morgen redelijk vroeg uit de veren want ons Brentje moet zijn laatste voetbaltornooi van dit seizoen spelen. Dat dit zal afgesloten worden met een feestje daar ben ik nu al zeker van. Het fototoestel en ik zijn er alvast klaar voor.

 

16:51 Gepost door Stefke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.