30-05-07

De dagen gaan voorbij.

base1Terwijl ik dit hier begin neer te schrijven besef ik dat ik eigenlijk beter mijn bedje zou gaan opzoeken maar ik voel het meer aan als een verplichting om hier nog eens iets van me te laten weten. Want als ik kijk naar de teller dat mijn weblog telt is het toch leuk om te kunnen constateren dat hoe meer ik jullie laat weten hoe meer bezoekers ik hier over de vloer krijg. Dus zullen we maar?

 

 

base2De dagen gaan inderdaad aan ons voorbij maar er is geen dag waarin er niets gebeurt. Zo was ik afgelopen zaterdag door mijn werkgever uitgenodigd in oostende om aanwezig te zijn tijdens een boottochtje en een drankje en een hapje. En ook al zat het weer niet echt mee ben ik toch richting t'zeetje gereden.

 

base3Eens aangekomen hebben we ons eerst wat moed ingedronken alvorens aan boord te gaan. Nadat we een voorstelling hadden gekregen van één van onze nieuwe producten zaten we al op volle zee met het zeilschip "De Mercedes" bemand door een duitstalige crew. Dit was voor mij mooi meegenomen want op deze wijze kon ik nog eens te weten komen hoe het met de beheersing van de duitse taal gesteld was. Ik moet zeggen dat dit na al die jaren nog altijd heel vlot gaat dus dat was een vrees minder. Ook enige vorm van zeeziekte was niet van tel. Eens terug aan wal zijn we het oostendse nachtleven nog wat onveilig gaan maken om vervolgens diep in de nacht in bed te belanden. Maar goed dat ik ook kon genieten van een lang weekend. Een weekend dat voor mij trouwens nog een dag langer heeft geduurd aangezien we hier een ziek zoontje in huis hadden. Vandaag voor deze week opnieuw op de baan gegaan en ons manneke kan ook morgen terug aan de schoolbanken gaan zitten. Nu nog even de tijd nemen voor een slaapmutsje en dan zal ik ook eens onder de wol kruipen.

Slaap ze!

23:21 Gepost door Stefke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.