03-09-07

Breek de stilte.

Hallo maar weer eens. Het is hier inderdaad enige tijd windstil geweest op deze weblog maar ik ga trachten om daar vanaf heden terug verandering in te brengen. Ik heb wel gezegd trachten hé! Neen, serieus nu, ik beloof het jullie. Natuurlijk is het hier de laatste tijd niet zomaar stilletjes geweest alles heeft zijn redenen nietwaar. Het is zo dat ik met een persoonlijke kwelduivel heb moeten afrekenen maar ook dat is ondertussen gelukt zo blijkt. Dus is er niets of niemand die me ervan weerhoudt om jullie op regelmatige tijdstippen te laten weten van hoe het me vergaat. Wel alles is zijn gewone gangetje blijven gaan ook al had dat wel eens een beetje anders kunnen uitdraaien maar eind goed, al goed. Waarom ik dan deze dag heb gekozen om de stilte te doorbreken? Wel simpel toch! De zomervakantie is voorbij en de schoolpoorten zijn heropend.

6deleerjaarNet als bij alle anderen ouders van schoollopende kinderen ging ook bij ons vanochtend de wekker opnieuw vroeger dan gewoonlijk. Ikzelf heb daar het minste last van gehad want om 07.20h. ben ik er hier nog ééntje uit zijn bedje moeten gaan lichten die (zogezegd) zijn wekker niet was afgegaan.

 

 

schoolMaar hij is er dan toch in geslaagd om tijdig, voorzien van een nieuwe boekentas, de schoolpoort binnen te gaan. Ons Brentje is vandaag begonnen aan zijn laatste jaar in de lagere school en behoort dus tot de ouderen in zijn schooltje. Benieuwd wat voor verhalen er tijdens het avondeten zullen verteld worden. 

14:02 Gepost door Stefke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.